Superbox ile Turkcell Fiber hızı her yerde!

Superbox ile Turkcell Fiber hızı her yerde!

September 7, 2019 0 By Reklam Dedektifi

Genel Degerlendirme: Fiber altyapisi var mi ? sorusu bir cok insan icin sevimsizdir. Cunku yoksa istediginiz internet hizmetini ve hizini dolayisiyla alamazsiniz. Harika bir urun ile piyasaya cikmis Turkcell. Superbox ile altyapi var mi yok mu tarih oluyor. Reklam gercekten iyi dusunulmus ve eglenceli. Ancak, bu kadar onemli bir yeni urun ve hizmet icin sonuk kalmis. Yeri gogu patlatmalarini beklerdik.

5 Kriterli Degerlendirme: Bu yeni reklamda kullanilan anlayisa bakinca ayni reklam firmasi ile calisildigi ortaya cikiyor. Interneti ifade etmek icin parlak bir fikir bulmuslar. Internet demek farkli farkli insanlar, bazen siradan cilgin bazen de taninmis, demek… Soyut bir olguyu gorsele ceviren bu parlak fikir kullanilirken, client eastwood, rihenna, futbol, johny depp 2 kafadar afacinin kullanilmasi bag kuruyor. Mesaj net acik…fiber altyapisi yok diye internetten ve tum eglencesinden uzak kalma..al bir superbox…fayda ortada rakiplerde boyle bir hizmet yok…tek eksik olan guclu ve gumbur gumbur degil reklam akilda kalacak bir slogan sahne sunmuyor ve yazik oluyor …her zaman boyle bir firsat cikmaz.

Gozden Kacmayan Guzellikler: kivircik kafali afacanin papagana karsisi karsisi demesi

Sonuc Degerlendirme: mesaj net acik…fayda ortada guclu…rakiplere bay bay denmis…urun bir ilk…ancak mesaj akilda kalmiyor guclu degil gumbur gumbur degil sanki donemsel bir reklam yapilmis ekranlarda kalmak icin… 10 uzerinden 7