Yaratıcı Getiryemek Reklamı-“Havanı yesinler!”

Yaratıcı Getiryemek Reklamı-“Havanı yesinler!”

January 31, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Getiryemek: Sıfırdan Reklam Senaryosu

Hep beraber şunu göreceğiz. Getiryemek yeni şehirlerde hizmet vermeye başlayacak. “Getiryemek Kayseri’de”. Tahmin ediyorum ki en geniş kurye ağıda Getir’de. Yani Getiryemek’te. Yaratıcı reklam fikirlerinde öngörü bence çok önemli. Zamana karşı daha iyi dayanırlar. Biraz öngörü serptik yani. Üzerine de heyecan verici bir rekabet koyduk. Yemek Sepeti vs. Getiryemek. İşte “Yaratıcı Getiryemek Reklamı” böyle şekillendi. Bakalım hoşunuza gidecek mi!

—————

Köy yerindeyiz. Renkli iki katlı evler. Sıra sıra. Bazılarının küçücük balkonlarında rengarenk asılı çamaşırlar. Evlerin önünde geniş bir cadde ama asfalt demeye şahit ister! Çocuklar top oynuyor koşturuyor.

Evlerden birinde 3 genç kızımız. Esas kızı güzel ve bu aralar akıllarda olan biri seçin. Çok izlenen dizilerden olur. Ama sıfır beden olmasın. Köy yerinde Victoria mankeni gitmez yani. Esas kızımız şu çok eski tuşlamalı telefonu açıp bakkalı arıyor. “Ahmet emmi bize 3 tane tam karışık yanına da 3 gazoz. Bak zam yaptıysan yine kalsın. Tamam tamam bekliyoruz”. Heyecanla kapının önüne fırlıyorlar. Genç güzel kıpır kıpır kendine özgü kıyafetli 3 genç kız.

Tam o sırada sokağın biraz ilerisinde parka 3 tane delikanlı geliyor. (yani ne bekliyorsunuz King Kong gelmez di mi? 🙂 Bunlardan esas oğlanı şey seçin cuk olur ve komik de olur. Kerem Bürsin! Can canlı bir gömlek altın ince kolye saçlar süper jöleli yürüyüş apaçi yürüyüşü…Kızları kesiyorlar tabi ki. Esas oğlan esas kızımıza kesik …

 

Esas kız bunu görüyor tabi ama yüz vermiyor hiç. Tam o sırada Ahmet emminin çırak geliyor. Kocaman bir SEPET elinde zar zor perişan halde sokağın üstünden geliyor. Bizim kızlar heyecanla fırlıyor ayağa. Bizim oğlanlar yemek söylediklerini anlıyor.

Esas oğlan olayı kapar kapmaz cep telefonunu artizz bir havayla alıyor bir kaç düğmeye basıyor arada sürekli bizim kızı kesiyor pis bir sırıtış (komik yani. zaten Kerem bey bu tiplemeye girsin ortalık yarılır). Tamam çok rahat.

Kızlar tam gazete kağıdına sarılı yarım ekmek arası tam karışıkları açmaya çalışırken bir de ne görünsün???

GETİRYEMEK KURYESİ. :)) Kocaman Getiryemek yazısı ekrandan kızları alacak şekilde geçer.

Kızlar, etraftakiler Getiryemek kuryesine bakakalırlar. Kurye kimlere gider? Bizim artizzz esas oğlana. Kurye çantayı açar sunum harika, oğlanlar hop diye tam boy pizzayı açarlar (pizza havalı ya köy yeri gençler arasında) yemeğe başlarlar. Bizim artiz tabi ki kesiyor sürekli götürürken.

Tam Getiryemek Kuryesi kızlarımızın önünden geri giderken slogan gelir esas kızımızdan:

Getiryemek: Sıfırdan Reklam Sloganı

“Havanı yesinler!!!!!”. Kızlarımız gıcık olmuş, oğlanlar sırıtarak yemeğe devam ediyor. “Getir Türkiye’nin en geniş kurye ağıyla her yerde hizmetinizde!”

———————————–

Sayfamızda bir çok marka/ürün için sıfırdan reklam yazıyoruz. Diğer Yaratıcı Reklam Fikirlerine/senaryolarına/sloganlara göz atmak için lütfen tıklayın.