Sıfırdan Şampuan Reklamı – Seçim belli!

Sıfırdan Şampuan Reklamı – Seçim belli!

April 18, 2020 0 By Reklam Dedektifi

Reklam Senaryosu

Rapunzel saçlarını tararken görünür. Yumuşak pırıl pırıl uzun saçlarını…rutin bir gün gibi kalkar ve kulenin penceresine yaklaşır ve saçlarını her gün yaptığı gibi onu kurtarmaya gelecek o efsanevi prens için kuleden bırakır…pencerenin yanında otururken birden hayali gerçek olur ve bir prens belirir ormanın içinden çıka gelir… ama biraz çelimsiz bir prenstir…sakar hali de göze çarpar…Rapunzeli görür ve hipnotize olur tabi…öne doğru atılır kuleye doğru ve kafasını dala çarpıp çamurun içine düşer…kalkar elleri çamurdur bir şey yok gibi yapar hızla koşmaya başlar kuleye doğru…Rapunzel kafayı çarpınca ahh acıdı yazık yapar…çamura düşünce de biraz böle ayy ayy surat ifadesi…sakar prens koşarak gelirken bu seferde çimlerde kayar ve düşmemek için mücadele verir bir ayak kollar dengeyi tam tutturacak derken popo üstü düşer hop gene kalkar ama eller bu seferde çamurla birlikte çim olur üstü başı zaten iptal… tam ayağa kalkar mutlulukla çünkü kuleye varmıştır Rapunzelin saçlarını bulamaz…şaşırır kalır orda sakar saftirik haliyle… Rapunzel o ellerle saçlarına dokunmasına izin vermemiştir. Hayali bile olsa o prens saçlarından daha önemli değildir anlaşılan.

Rapunzel saçlarını tararken en kıymetli şeyi gibi reklam sesi duyulur! Biz kadınlarımızı anlıyoruz. Doğal güçlü ışıldayan saçlar vazgeçilmezdir. Sizin için Marka ismi gelir.

Reklam Stratejisi

Devamında hep kadınların halinden anlayan reklamlar yapılır. Ve gerçek hayattan güçlü kadınlar seçilir. Öyle magazin falan değil geç onları şişiriyorlar. Gerçek hayattan güçlü başarılı kadınlardan reklam yüzü olmamış. Tüm şampuan markaları erkek kadın herkese açılmaya çalışırken bunu rekabetçi üstünlüğe çevirecek bir kampanya olacak bu. Sizin için Marka. Kadınlar için kadınları anlayan derdi kadınların yanında olmak olan bir marka. Öyle herkese satayım daha çok para basayım değil.