Lova Yatak Reklamı 2021 – Kim Oynuyor Analizler

Lova Yatak Reklamı 2021 – Kim Oynuyor Analizler

September 20, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Lova Yatak reklamı 2021 yılında bir kez daha ekranlarda.

Lova reklamı reklam yüzü:

2021 yılında Lova Yatak reklamlarının reklam yüzleri instagram fenomeni çift Larrisa Gacemer ve Burak Gacemer oldu. 

Lova Yatak Reklamı 2021: 5’li Analiz

Yeni Lova Yatak Reklamı Yorumlar

Reklamın aslına bakarsanız ilgimi çekmesinin tek sebebi var. İlk reklamlarını bu sayfada yorumlamıştım. O yazıya geri dönüp bir göz attım ve gördüm ki bulaşıcılık testi sonrası çok düşük seviyeyi geçemeyebilir demişim. 1 ayda mı bilemem ama o reklamları 4 ayda 1.8 milyon izlenmiş. Yani yanılmışım yani çok yüksek bulaşıcılığa ulaşmış.

Başka ilgimi çeken bir nokta olmadı çünkü bu harika çift hep yaptıklarını yapıyordu reklamda. Eğleniyorlar ve birbirleriyle uğraşıyorlar. Ayrıca, reklamın sebi olan yeni yatak teknolojisini anlamadım bile.

5 Temel Kriterli Analiz

Mesaj net mi? hayır. anlaşılmıyor.

Akılda kalıyor mu? hayır anlaşılmıyor ki akılda kalsın.

tüketici ne mesaj alıyor? alamıyor.

rakiplerden ayrılan yan? anlaşılsa belki fark yaratan bir teknoloji olarak akılda kalırdı. isteyen resmi sayfasına bakabilir buradan!

tüketiciye faydası? anlaşılmıyor ki!

Gözden Kaçmayan Güzellikler

pek yok

Lova Yatak Reklamı 2021 Puanı

10 üzerinden 4.

Bulaşıcılık Analizi

Firmasınca 13/09/2021 tarihinde Youtube kanalına yüklenmiş. 1 haftada 107 bin izlenme. Bakalım 3 haftada yine milyonluk mu olur?

  • sosyal kazanç ? yok.
  • akıllarda olan bir şey? yok.
  • duygusal bir bağ? yok
  • toplumsal görünürlük? yok
  • hayatı kolaylaştıracak bir bilgi? yok
  • hikaye? aynı çifti kullanmalarına rağmen yok.

Yapacak bir şey yok analize göre ben yine aynı şeyi söylerim. Çok düşük seviye olan bulaşıcılık en iyi ihtimalle düşük seviyeye çıkar. Yani 500bin izlenmeyi 1 ayda geçemez. Bir önceki tahminimde yanlış yaptığım şey; bu harika çiftin potansiyelini anlayamadım. Kendi sayfalarında da reklamı koyduklarını bildiğim için çok izlenmez demiştim. Halbu ki 3 milyona yakın takipçisi olan bu çift belki de sıfırdan TV ekranlarından hayran topladı. Bakalım yine mi yanılacağım!

Son olarak da en beni yoran durum ile karşı karşıyayım. Daha yeni reklamın resimleri yok piyasada. Bunu hiç mi düşünmüyor bu insanlar ya? Sizin reklamınızı yapacak benim sayfam gibi 3-4 sayfa daha var. Bir 12080 lik resim atıverseniz piyasaya? Neyse aynı resmi koydum yok çünkü yeni resim.

Teşekkürler. Görüşmek üzere.