Arzum Anneler Günü Reklamı – Reklam BUDUR!

Arzum Anneler Günü Reklamı – Reklam BUDUR!

May 2, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Arzum Anneler Günü reklamı çıtayı çekti. Bunun üstüne reklam geleceğini düşünmüyorum. Reklamı görünce o kadar heyecanlandım ki. Reklamda oynayan kadın sanatçılar ünlü yüzler ama araştırma yapacak kadar beklemek istemedim. Bu harika reklamı 15 bin ziyaretçimle paylaşmam gerek dedim.

Arzum Anneler Günü Reklamı 5’li Analiz

Reklam Yorumları

Her şeyiyle güzel. Hangisini söyleyeyim ki.

Slogan: “Annelik bazen zoru seçmektir.” Bunun üzerine annesini düşünüp duygulanmayan var mı?

Gerçek Hikaye: O çocuğumuzun evlat edinilmesi, o muhteşem kalpli kadının, annenin hayatını ona göre şekillendirmesi ve bunun gerçek bir hikaye olması!

Bir marka ilk defa diyor ki: “BİZİ KULLANMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”. Bunu çocuğa verdikleri önemden dolayı söylüyorlar. Yeter ki çocuğumuz rahatsız olmasın. Vay vay vay…

Yetmiyor sadece reklam olsun diye değilmiş diyorsunuz çünkü “Hayat Sende Derneği” ile olan bağı çıkıyor ortaya. Bu harika derneğe siz de bakın derim bu bağlantıdan! 

5 Temel Kriterli Analiz

Mesaj net mi? Arzum annelerimizin hayatını kolaylaştırır. Ama biz değerleri olan bir firmayız. Çocuklarımız her şeyin önünde gelir. Gerekirse bizi kullanmayın dert değil. Böyle mesaj görmedim bu kadar zamandır…Akılda kalıyor mu? Sizce kalmıyor mu? Tüketici ne mesaj alıyor? Anneler doğrudan Arzum ile bağ kurdular. Çocuğuma önem veren bir marka! Tam da bir annenin isteyeceği şekilde! Rakiplerden farkı? Kusura bakmasın kimse ama rakipler oturup izlemek durumunda kalacaklar. Bu reklam öyle bir çıta çekti ki! Tüketiciye fayda? Hayatını kolaylaştıran elektronik ev aletleri üretiyoruz!

Gözden Kaçmayan Güzellikler

“Zamanla alışır.” “Alışırız”.

Arzum Anneler Günü Reklamı Sana Verdi Puanı

2. yılıma yaklaşırken ilk defa gururla… 10 üzerinden 9.

Arzum Anneler Günü Reklamı: Bulaşıcılık Analizi

Bu reklam tam bir ders mahiyetinde. 30 Mayıs 2021 Youtube kanalına yüklenme. 2.1 milyon izlenme. Şaşırtıcı mı ?

  • sosyal kazanç? hep söylüyordum bir firma yaptı işte. Doğrudan kazanç var. Arzum alırsam koruma altındaki çocuklarımıza bir katkım olur. Bundan daha güzel ne olabilir?
  • akıllarda mı? Anneler günü teması tabi ki akıllarda.
  • duygusal bağ? Konuşmuyorum bile. İzlediniz zaten.
  • hayatı kolaylaştıran bir bilgi? bu bile var. Arzum alırsan “Hayat Sende Derneği”ne katkı yapmış oluyorsun. Nokta!
  • toplumsal görünürlük? mevcut durumda zor!
  • hikaye? hem de gerçek bir hikaye!

Zaten çok yüksek bulaşıcılık seviyesine 2 günde gelmiş. Ben de yukarıdaki tabloya bakarak bunu beklerdim. Rekor çıkabilir bu reklamdan. 10 milyonu devirir mi? Düşünmesi bile heyecanlı!

Görüşmek üzere! Çok teşekkürler.