Doğal El Yapımı Sabunlar – Instagram @anadolusabunu

Doğal El Yapımı Sabunlar – Instagram @anadolusabunu

September 8, 2022 0 By Reklam Dedektifi

Merhabalar. Bir başka girişimimi tanıtmak istiyorum okuyucularıma. Anatolic!!

Eğer doğal ve el yapımı bitkisel sabunlara ihtiyacınız varsa, instagramda @anadolusabunu adresindeyiz. Tüm sabunlar yöresinden ve özellikle kadın üreticilerden. Benim biliyorsunuz kadınların iş gücüne katılması konusunda hassas olduğumu. Bir kız babası olarak mantıklı zaten.

Neden doğal ve el yapımı sabunlar? Çok basit bir örnek vermek istiyorum. Defne Sabunu cildi yumuşatıp PH seviyesini düzenliyor. aynı zamanda anti-aging özelliği ve cilt bakımı sağlaması da var. Yüzde özellikle benim eşimde ve annemde gördüğüm harika bir beyazlık, yumuşaklık oldu. Pürüzsüz!! Vücutta ise “şu yorumu yaptılar benimkiler “Vücut için nemlendirici losyon krem falan gerekmiyor ki artık”. Demem o ki kozmetik alışkanlıklarınızı doğal sabunlarla değiştirebilir ve çok daha düşük maliyetlerle daha doğal güzel olabilirsiniz. 

Ayrıca, hediye paketi tüm ürünlere ücretsiz sunuluyor ve ben uğraşıyorum oturup. Bence bir erkek eli için fena değil. Paketimiz ve logomuz da havalı. Ne dersiniz? Bir bakın istedim gerçekten doğal sabunla tanışmamış olanlar çok şey kaçırıyorsunuz.

Görüşmek üzere. Çok teşekkürler.