Bonus Reklamı Oyuncuları – Komşunun Bonusu

Bonus Reklamı Oyuncuları – Komşunun Bonusu

April 11, 2021 0 By Reklam Dedektifi

Bonus reklamı oyuncuları yine fark yaratmış. Ayrıca reklam yüzleri değişmişe benziyor! Komşunun bonusu reklamı 2021 yılında güldürmeyi başardı.

Bonus reklamı oyuncuları kim?

Yeni Bonus Reklamında Gubse ÖZAY ve Kaan Urgancıoğlu rol almaktadırlar. 

Gupse ÖZAY kimdir? Kaan Urgancıoğlu kimdir? 

Bonus Ramazan Reklamı: 5’li Analiz

Bonus Reklamı 2021 Yorumlar

Çok ilginç bir şey olmuştu 3 hafta önce. Diyordum ki, reklamdedektifi sayfasının sonu geldi çünkü 2 haftadır yeni reklam yok. Geçen hafta sanırım bana gıcıklık, reklamlar arka arkaya patlamaya başladı. Hem de ne patlama Emotin – Burcu Biricik, Supradyn Gülse Birsel, Clear Bensu Soral, Önlem Hazal Kaya …Daha yetişemediğim neler neler… Ben şimdiden 2 yeni reklamı “en iyiler listesine” attım bile ve baştan söyleyeyim Bonus yeni reklamı da listeye gider.

Öncelikle tema süper. Ramazana yaklaşılırken masa kurmalar, komşularla iyi ilişkiler, sosyal mesafe mesajı…İki komşu iki ayrı dünya, taraflar süper …komşulardan bonuslu olanlar “gayet normal” insanlar. “Meşhurlar takımı” diyelim ise biraz “jet sosyete” modunda. Jetlerin biri Gupse hanım pırıltılı eşofmanıyla ve o “harika saçıyla” konu komşuyu kıskanırken, eşi Kaan bey de pazu basma peşinde olaylarla yakından ilgisi yok.

Senaryo da çok ince ve akıllıca…önce süper bir eğlence hemen devamında Bonus kartlı olmanın Ramazanda faydalarına dair kısa net bilgi.

Bonus Reklamı 5 Temel Kriterli Analiz

Mesaj net mi? Evet bonus kartlı olanların Ramazanda kazandıkları. Akılda kalıyor mu? Senaryo sayesinde ve çok başarılı oyunculuklar sayesinde evet. Uzun zamandır içimden geçiyordu; “ya millet dizilerden haberlerden daraldı artık şu reklamları bari eğlenceli yapın” diyordum. Supradyn yeni reklamında Gülse Birsel kahkaha attırdı ve şimdide yeni Bonus reklamında Gupse Özay ve Kaan Urgancıoğlu. Zaten Avrupa Yakası işte, Gupse hanım ve Gülse Hanım. Tüketiciler ne mesaj alıyor? Bonus kart kullanmanın sürekli dönem dönem avantajlar sağladığını…15 milyon az değil! Rakiplerden farkı? Rakipler emeklilere odaklanmış gözüküyor. Ayrıca, Bonus kartın yakaladığı marka, logo avantajı bence hiç birinde yok. Sokakta pofuduk koca saçlı biri görsek bonus kafa demiyor muyuz? Bonus kafa dendiğinde kimin aklına Garanti Bonus Kart gelmiyor? Tüketiciye faydası? Reklamın son 15 saniyesi anlatıyor. Ramazan boyunca 150 Tl üstü ikinci alışverişlerde 20TL bonus en fazla 100TL.

Gözden Kaçmayan Güzellikler

Kaan Urgancıoğlu’nun pazu olayına sesli güldüm!

Komşunun Bonusu Reklamı Sana Verdi Puanı

10 üzerinden 8.

Bonus Ramazan Reklamı Bulaşıcılık Analizi

Bonus reklamı dün, 9/04/2021. Youtube kanalına marka tarafından yüklenmiş. 2bin izlenme. Bakalım hemen:

  • sosyal bir kazanç? yok ama diğer bir çok reklama göre öğeler var. Mesela sosyal mesafeye uymak, komşuyu Ramazanda masaya davet etmek…Elbette bunlar bonus kart alarak elde edilecek sosyal bir etiket, statü değil ama diğer reklamlara göre o atmosferi yaratıyor.
  • duygusal bağ? güldürüyor reklam ve insanlar artık gülmeyi özledi…dizi olsa rayting kırar!
  • akılların ucunda Ramazan, Ramazan harcamaları, komşular, sosyal mesafe var mı? Hiç bu kadar çok güncel temayı kullanan bir reklam görmedim. Var var var..
  • Hayayı kolaylaştıracak bir mesaj? Bir bilgi? Evet KAZAN yaz 3340’a gönder. Al sana işleri kolaylaştıran bilgi. “Abi nasıl yapacağız peki ya reklamda söylüyordu bonus reklamı yaz anlatıyor”!!
  • Sosyal görünürlük? yok.
  • hikaye? bir Ramazan hikayesi var.

Bunlara bakınca hiç uzatmadan söyleyeyim kafadan çok yüksek bulaşıcılığa gelir. Yani 1.5 milyonu rahat rahat geçer.

Görüşmek üzere. iyi pazarlar.