Yaratıcı Reklam Fikri – Çikolata Kara Bela

Yaratıcı Reklam Fikri – Çikolata Kara Bela

July 29, 2020 0 By Reklam Dedektifi

Yaratıcı Reklam Fikri: Kara Bela

İki ana karakter var. Evliler. Kadın efsane güzel fit. Erkek olan tam bir panik insanı. Çelimsiz gözlüklü tam bir kaybedenler üyesi. “Olum napıyorsun ya” diye seslensen “iyidir abi nolsun” demek yerine korkup panik oluyor.

İlk sahne: arabadalar ve güzel eşi tatlı tatlı ona bakıyor. Bizim ki çokkk mutlu eve doğru gidiyorlar. Kadın sonra birden sinirli bir şekilde radyoyu değiştiriyor. Hiç bir şey yok ortada. Radyoya çakıp sonra normale dönmüş gibi gülümsüyor. Bizimki tabi ki hafif panik olmaya başlıyor. Üzerinde durmuyor.

İkinci sahne: evin oraya park ediyorlar. arabadan çıkıyorlar. komşu kadın o sırada koşuya çıkmış. bizim kadın birden ağlamaya başlıyor. Gene birşey yok ortada. Bizimki panik ne oluyor ne yapmalıyım modunda. Kadın Sonra yine hemen normale dönüyor ve aynı arabada ki gibi gülümsüyor. Bizim panik saftirik artık tedirgin. gergin. Korkuyor.

Üçüncü sahne: evdeler. Bizim ki koltukta oturuyor saftirik saftirik … yanında kadın laptop a bakıyor. Birden ekranda indirimlerin başladığını görüyor ve deli gibi gülmeye başlıyor… bizim saftirik önce bir endişelenir gibi oluyor ama o da gülmeye başlıyor. Kadın iki sahnede olduğu gibi normale dönüyor hemen ve bizim saftiriğe bakıyor. Bizim ki gene bir şey olmayacak sanıp hafif rahatlıyor. Gülümsüyor eşine”

“Ne gülüyorsun Selami ne gülüyorsun”…

Bizim adam tam panik oluyor ve bir çığlık atıp evden dışarı fırlıyor. arkadan kadının öfkesi sesi geliyor…yolda deli gibi koşturuyor ve hala panik ve attığı çığlık devam ediyor… bakkalla giriyor…bir an çığlık kesiliyor “kara beladan alıyor”. Bakkaldan çıkar çıkmaz gene aynı çığlık sesi geldiği gibi panikle koşturmaya başlıyor eve doğru…

Son sahne: Kadın elinde kara belayı yiyor ve kafasını Selami’nin omzuna koymuş melek sanki melek…

Reklam Sloganı

“Kara bela, her türlü krizi çözen çikolata”